aris

Gratis naar topwedstrijd Aris

Gratis naar topwedstrijd Aris

Is je team na het Scholen Basketbaltoernooi enthousiast geworden over basketbal en willen jullie een wedstrijd op het hoogste niveau van Nederland meemaken? Dan is dit jullie kans. Alle teams die mee hebben gedaan aan het Scholen Basketbaltoernooi 2016 zijn van harte uitgenodigd voor een wedstrijd van eredivisieclub Aris Leeuwarden. Jullie kunnen kiezen tussen de wedstrijd tegen Zwolle op 3 december of tegen Den Bosch op 17 december. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Het zijn spannende wedstrijden, dus kom Aris aanmoedigen en ervaar een topwedstrijd.

Geef je team op!

Opgeven kan tot en met 25 november 2016. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

[ninja_form id=5]

Voorwaarden

  • **Er kunnen per team twee volwassen begeleiders gratis mee naar binnen. Extra begeleiders dienen een entree kaartje (8 euro) te betalen.
  • Deze actie is uitsluitend voor deelnemers aan het Scholen Basketbaltoernooi 2016.
  • Teams die zijn ingeloot krijgen op maandag 28 november een bericht.

Samenwerking Aris en Sport op Basisscholen

Sport op Basisscholen heeft een samenwerking met Aris Leeuwarden omdat we het belangrijk vinden dat kinderen op een goede manier leren bewegen. Met basketbalclinics maken kinderen op jonge leeftijd kennis met de basketbalsport. Op deze manier kunnen kinderen hun talenten ontdekken. Jong geleerd is oud gedaan. Wie weet komt het nieuwe basketbal talent wel uit de gemeente Heerenveen.