Rotary Santa Run Leeuwarden

run

Zaterdag 17 december is de 4e editie van de Rotary SantaRun in Leeuwarden. Net als voorgaande jaren wordt het wederom een ongelooflijk leuke en enthousiaste happening.
Het Wilheminaplein kleurt kerstrood met naar verwachting bijna 1.000 Kerstmannen. Na een enorm warm onthaal van de Kerstmannen door de Leeuwarder burgemeester Ferd Crone klinkt de traditionele Kerstbel voor de start van de SantaRun. Onder begeleiding van het dweilorkest de Utlopers worden de Kerstmannen uitgezwaaid. Na afloop van de run worden alle Kerstmannen weer vol enthousiasme door de Utlopers binnengehaald en ontvangt iedere kerstman de felbegeerde Santa Run medaille. Kortom, het wordt wederom een geweldige happening met een enorme positieve uitstraling.

Doet jouw school ook mee?

Als jouw school ook mee doet, geef je dan snel op bij je leraar of lerares en ga op zoek naar zoveel mogelijk mensen die jou voor het goede doel willen sponsoren. Voor die school met het meeste deelnemers is er ook nog een leuke prijs!
Lever je lijst en het geld weer in bij je leraar of lerares op de afgesproken datum. Daarna krijg je via school je kerstmannenpak. Die moet je natuurlijk wel helemaal aantrekken op 17 december! Vergeet niet je startnummer op te spelden. En nodig zoveel mogelijk mensen uit om je aan te komen moedigen op 17 december. Dan wordt het een supergezellige SantaRun!

Aanmeldformulier

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de site van de Rotary Santa Run.

https://www.youtube.com/watch?v=RdsWx6VroRA

Bron: http://leeuwarden.rotarysantarun.nl/