vacatures banner

Jeugdsportfonds

Jeugdsportfonds

Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij het Jeugdsportfonds kunnen zij hun sportdroom waar maken. Het Jeugdsportfonds vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en betaalt de contributie en benodigde sportattributen. Om een kind een jaar lang te laten sporten heeft het Jeugdsportfonds €250,- per kind per jaar nodig.

Aanvragen

Aanvragen kunnen alleen worden ingediend door professionals uit het onderwijs, de hulpverlening en de gezondheidszorg (zogenaamde intermediairs) en niet door ouders, kinderen en sportverenigingen. Buurtsportcoaches en vakleerkrachten hebben daarbij ook een hele belangrijke signaalfunctie en kunnen als intermediair optreden. Wil jij ook intermediair worden? Meld je dan hier aan.

Ook meedoen als gemeente?

Overzichtskaart aangesloten gemeenten per 17-12-2015 (1)

Vindt uw gemeente ook dat alle kinderen moeten kunnen sporten? Zoekt uw gemeente een actieve partner om dit samen mogelijk te maken? Neem contact op met Jeugdsportfonds Friesland coördinator Yanna van Tol via yanna.vantol@jeugdsportfonds.nl  of 06-53480853.

Kijk hier voor meer informatie over het Jeugdsportfonds.