Leuke activiteiten in de herfst

herfstvakantie

Er is van alles te doen tijdens de herfst(vakantie). Je hoeft je dus zeker niet te vervelen. We hebben een aantal leuke (sportieve) activiteiten op een rij gezet. Geschikt voor jong en oud. Hebben jullie nog andere leuke suggesties? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.


Move it! Hoe beweeg jij?

Natuurmuseum Fryslân

Vanaf 11 juni is in het Natuurmuseum de nieuwe expositie Move it! Hoe beweeg jij? te zien. Move it! is een echte familietentoonstelling met veel weetjes en testjes om te kijken of je een zittenblijver of een vaartmaker bent. Lees meer. 


OERR

Natuurmonumenten

Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken. Lees meer. 


Schaatsen

Onder andere in de Elfstedenhal in Leeuwarden

Ga lekker schaatsen samen met je ouders, klasgenoten, vriendjes of buren.


Lekker het bos in!

It Fryske Gea

Ga met hele gezin het bos in voor heerlijke boswandeling. Lekker rondrennen, mooie kastanjes en bladeren verzamelen en genieten van de frisse lucht.

Kinderen kunnen ook meedoen aan de georganiseerde herfstwandeling vaan It Fryske Gea. Eerst een boswandeling met aansluitend broodjes bakken bij het kampvuur. Lees meer.

herfstvakantie


Middagje zwemmen

Zwembroek aan en gaan! Lekker spetteren, spelen en gek doen in het water.


Beweegactiviteiten vakleerkracht

Veel vakleerkrachten en/of buurtsportcoaches organiseren sportdagen of andere leuke beweegactiviteiten tijdens de herfstvakantie. Vraag jouw vakleerkracht wat er in jouw gemeente wordt georganiseerd.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *